Einer der Brezelkörble der Bäckerei "Brezel Frank" auf der Königstraße. Hier gibt es für den hungrigen Stuttgart-Besucher oder Einheimische leckere Laugenbrezeln mit oder ohne Butter. Mmmhhh...
One of the "Brezelkörble" on the Königstrasse. It's an inherent part of Stuttgart. There are the famous handmade Laugenbrezel with or without butter. Yummy....
Grab me one! They sound good!
ReplyDeleteAuf eine frische Bretzel mit möglichst viel Salz würde ich mich sehr freuen! Dann würde ich natürlich im Wartburg durch die Stadt rasen! ;-)
ReplyDeleteOh Mensch Steffan, schick mir mal ein Dutzend davon! Als Elsaesser brauche icd das!
ReplyDeleteSteffen, not too many of those type of photos,,, I am TRYING to lose weight.
ReplyDeleteI know a little German but not much. There is no opportunity to practice it here. I gather that brezel is the same as pretzel in English but do these have a sausage inside them? And forget the diet, I'll have butter on mine.
ReplyDeleteE-mail a buttered one to «Louis»! He's hungry!
ReplyDeleteOur "brezel" has no sausages inside, but there are some variations...
ReplyDeleteWith butter please - sounds yummy.
ReplyDeleteCute little stand.
Darryl and Ruth : )