March 22, 2010

Stuttgart Institution

Einer der Brezelkörble der Bäckerei "Brezel Frank" auf der Königstraße. Hier gibt es für den hungrigen Stuttgart-Besucher oder Einheimische leckere Laugenbrezeln mit oder ohne Butter. Mmmhhh...
One of the "Brezelkörble" on the Königstrasse. It's an inherent part of Stuttgart. There are the famous handmade Laugenbrezel with or without butter. Yummy....

8 comments:

Anonymous said...

Grab me one! They sound good!

cieldequimper said...

Auf eine frische Bretzel mit möglichst viel Salz würde ich mich sehr freuen! Dann würde ich natürlich im Wartburg durch die Stadt rasen! ;-)

Rob Siemann said...

Oh Mensch Steffan, schick mir mal ein Dutzend davon! Als Elsaesser brauche icd das!

Bruce Caspersonn said...

Steffen, not too many of those type of photos,,, I am TRYING to lose weight.

Bob Crowe said...

I know a little German but not much. There is no opportunity to practice it here. I gather that brezel is the same as pretzel in English but do these have a sausage inside them? And forget the diet, I'll have butter on mine.

Louis la Vache said...

E-mail a buttered one to «Louis»! He's hungry!

lewi14@gmail.com said...

Our "brezel" has no sausages inside, but there are some variations...

Living In Williamsburg Virginia said...

With butter please - sounds yummy.
Cute little stand.
Darryl and Ruth : )